Діти з села Хомутинці гостювали у Вінниці

Учні Хомутинецької гімназії завітали до Вінниці. 45 дітлахів приїхали до обласного центру в рамках проєкту «Дитячий батальйон» ініційований благодійним фондом Миколи Філонова «Український Альянс» за підтримки благодійного фонду “МХП-Громаді”.

З самого ранку дітлахи з села Хомутинці відвідали «Подільський зоопарк». Вони із задоволенням контактували з тваринами, робили фото та щиро раділи відпочинку та ділились враженнями. 

Вінницький «Подільський зоопарк» – є контактним. Відвідувачі можуть погодувати та погладити тварин. Серед мешканців зоопарку є верблюди, вовки, ведмеді, олені та навіть кенгуру. 

Подібні подорожі для маленьких мешканців Вінниччини благодійний фонд влаштовує регулярно. Особливу увагу приділяють дітям військовослужбовців та загиблих захисників України.

До теми: Для дітей загиблих військовослужбовців з Хмільника влаштували екскурсію та розваги. ФОТОРЕПОРТАЖ

Екскурсії та подорожі спрямовані на те, щоб розвантажити дітей, подарувати їм маленьке свято, приємний відпочинок та гарні враження. 

Благодійний фонд Миколи Філонова «Український Альянс» влаштував велику розважальну програму для дітлахів. Після прогулянки у зоопарку школі завітали на обід у «Макдональдс». 

Вгамувавши апетит «дитячий батальйон» вирушає до кінотеатру «Сінема Сіті» на перегляд мультфільму «Гарфілд у кіно». 

Супроводжуючі групи зазначають, що такі заходи мають великий позитивний вплив на дітей та дають можливість відволіктись від війни підростаючому поколінню.

 

 

Попередня публікаціяКабмін дозволив використання канабісу в наукових та медичних цілях
Наступна публікаціяУ Вінниці триває фестиваль локальних брендів “Файна здибанка”. Відео