У Вінниці триває фестиваль локальних брендів “Файна здибанка”. Відео

У Вінниці стартував фестиваль локальних брендів “Файна здибанка”, що відбувається в парку біля стадіону “Локомотив”. Захід зібрав багатьох виробників, які представляють свої унікальні вироби, створені з любов’ю та майстерністю.

На фестивалі відвідувачі можуть придбати безліч власноруч виготовлених прикрас, серед яких: намисто, сережки, кулони, підвіски, браслети.

Крім того, представлені виробники крафтового одягу та продуктів, а також різноманітні свічки та духмяне мило ручної роботи. Всі ці вироби відзначаються якістю та оригінальністю, адже зроблені з натуральних матеріалів. Майстрині просто під час фестивалю продовжують роботу над своїми витворами, а деякі діляться секретами майстерності на майстеркласах.

Зустрівся тут і учасник «МастерШеф» Олександр Горчаков зі своїми авторськими соусами з перчиком.

Можна придбати за донат вазон на порятунок тварин війни.

А ще в програмі фестивалю відвідувачів очікують майстеркласи, лекції та чайна церемонія на галявині.

Відвідувачка фестивалю Тетяна поділилася своїми враженнями: “Ми сьогодні придбали прикраси для доньки. Трохи не дешево, але ж це справжнє каміння і намисто дуже гарне. Віка носитиме його з вишиванкою”.

Тетяна також зазначила, що не могла оминути увагою фут-корт. Хоча шашлики та інші страви вони не купували, із задоволенням поласували свіжим лимонадом.

Фестиваль “Файна здибанка” став місцем зустрічі для тих, хто цінує локальні бренди та ручну працю. Це чудова нагода підтримати місцевих виробників, знайти оригінальні та якісні вироби, а також насолодитися приємною атмосферою заходу.

Втім ще є час відвідати фестиваль, відчути його особливу атмосферу та підтримати місцевих майстрів, адже фестиваль буде тривати і в неділю 26 травня.

Більше дивіться на фото та відео:

Попередня публікаціяДіти з села Хомутинці гостювали у Вінниці
Наступна публікаціяНа Вінниччині є влучання в житловий будинок, є постраждалі