У Вінниці 26 вересня на стадіоні центрального парку імені Леонтовича відбувся фінальний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське Лелеченя 2023» в якому взяли участь 6 команд з усієї області, загалом понад 80 учасників.

Про це повідомила Вінниця Info.

На захід завітали видатні спортсмени, серед них – Солоненко Денис Вікторович – Майстер спорту України міжнародного класу, учасник XXIX літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Женейро та Адамчук Вадим Віталійович – учасник І юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі.

Олімпійське Лелеченя 2023
 

Команда міста Іллінці отримала визнання за найкращу презентацію, а команда Комунального закладу «Вінницький ліцей №27» – за кращий результат у комбінованій естафеті.

Команда міста Хмільник виборола перемогу у Олімпійській естафеті, а команда міста Жмеринка в волейболі.

Загалом переможцем заходу стала команда із міста Хмільник, срібло отримала Стрижавська ТГ, а бронзу – КЗ «Вінницький ліцей №27».

Усі учасники отримали подарунки від НОК України та Відділення НОК України у Вінницькій області, а переможці були нагороджені кубками та медалями. Мета проведення Всеукраїнського заходу – популяризація фізичної культури та спорту серед дітей та молоді, а також підтримка здорового способу життя та олімпійських цінностей.

Попередня публікаціяЩо відбувається довкола «Вінницьких Мальдів»
Наступна публікаціяРозмовна англійська онлайн із носіями мови: чи можна опанувати її в інтернеті