Лідер гурту “ТІК” опублікував відеозвернення до вінничан

Відомий вінничанин, лідер гурту «ТІК», Віктор Бронюк закликав вінничан приєднуватись до «ПАРТІЇ ВІННИЧАН».

Як відомо, наприкінці літа місцевий політик, в минулому радник декількох губернаторів Микола Філонов та Віктор Бронюк оголосили про створення вінницької партії. За їх твердженням, усі вже втомились від порожніх обіцянок, партійних зашкварів та популізму.

У ролику Віктор Бронюк запрошує приєднатись усіх небайдужих вінничан до побудови справжньої місцевої партії Вінницької області і управління власними громадами у всіх районах області.

За задумом партійців, в місцеві органи управління мають увійти люди які переймаються інтересами своєї громади, а не представники олігархічних кланів та розпилювачі місцевих бюджетів.

«З нами лікарі, вчителі, айтішники, приватні підприємці та держслужбовці. В нашій команді чимало розумної й креативної молоді та мудрих людей з багатим професійним досвідом. Всі ми прості та щирі вінничани. Наша з вами партія немає культу особистості партійного лідера. Ми без провінційного офіціозу та безглуздого пафосу. Ми починаємо нашу діяльність з чистого аркушу. Без зашкварів і зрад, без популізму і демагогії, без брехливих та нездійсненних обіцянок», – каже у відеозверненні Віктор Бронюк.

Нагадаємо, до “Партії Вінничан” по всій області приєднуються учасники АТО.

Попередня публікаціяВ центрі Вінниці замінять 136 світильників вуличного освітлення на світлодіодні
Наступна публікаціяНа Вінниччині за добу правоохоронці задокументували чотири факти незаконного перевезення деревини