Відомий вінничанин, артист, волонтер та громадський діяч Віктор Бронюк прокоментував останні політичні новини Вінницької області і підтвердив, що став одним із засновників “Партії Вінничан”.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі.


“Друзі! Хочу розвіяти чутки. Я дійсно став одним із засновників “Партії Вінничан”. Чому? Для чого це мені і для чого ця політична сила потрібна вам? Спробую пояснити…

Я об’їздив майже весь світ. Всю нашу країну, Європу, США тощо. Я мав і маю можливість переїхати жити і працювати в столицю.

Але я народився на Вінниччині, я тут живу, жив і буду жити. Тому мені не байдуже як і в яких умовах будуть жити мої земляки та мої діти.

Я, як і кожний з вас ходив на вибори, і в більшості випадків голосував, або особисто підтримував та обирав менше зло, або краще з того, що було в українській політиці.

Я як і ви часто вірив в порядність та обіцянки наших політиків.

Чому я вирішив з однодумцями створити “Партію Вінничан” і стати одним з її керівників?

Тому що я завжди несу відповідальність за те що роблю сам і за те що роблять мої колеги, тому що не хочу знову на виборах обирати менше зло, та робити вибір між корупціонерами та популістами на користь кращого з гіршого.

Тому що на майбутніх місцевих виборах вирішуватиметься подальша доля нашої області та нашого міста.

Тому що нам тут жити!

Тому що, я пишаються і хочу надалі пишатись тим, щo я ВІННИЧАНИН.

Тому що я хочу, щоб саме вінничани справжні патріоти єдиної, соборної незалежної України керували своїми громадами!

І щоб для цього вінничанам не потрібно було шукати “прохідні” партії, і грати за їх цинічним правилам, а самим стати суб’єктом політичного життя. В нашій країні це можливо лише шляхом об’єднання однодумців в політичну партію.

Ми створили таку платформу – вільну від грошей та інтересів олігархів, вільну від забаганок столичних лідерів, вільну від корупції та політичного пристосуванства, вільну від нав’язаних лідерів.

Як стати членом партії вінничан та кандидатом в депутати ?

Насправді зовсім не складно.

Якщо у вас є ідеї і бажання працювати для розвитку Вінниці та Вінниччини, ми готові до співпраці. І це єдиний шлях для нас з вами, щоб починати зміни не на глянцевих листівках перед виборами, а реальними вчинками та діями вже сьогодні і на десятиліття вперед.

Запрошуємо до співпраці! Приєднуйтесь!”


Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що “Партію Вінничан” створили Микола Філонов та Віктор Бронюк.

Попередня публікаціяНа Вінниччині вже другий місяць карантину не припиняються заняття для дітей з особливими освітніми потребами
Наступна публікаціяУ Вінниці облаштовують нові велосмуги для цього звузять проїжджу частину