70% вінничан схвалюють діяльність мера Вінниці, більше 50% готові проголосувати за партію яку він очолить. Опитування

Фото сайт Майвін

Вчора були оприлюднені результати шостого всеукраїнського муніципального опитування. Вінниця вшосте очолила зведений рейтинг обласних центрів за рівнем комфорту.

Опитування було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту.

Це щорічне опитування дає всесторонній аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг.

Опитування проводилось у 24 обласних центрах України, що не перебувають під контролем російських чи проросійських сил, включаючи Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів.

Окрім рівня комфорту проживання, надання послуг, рівня корупції, оцінки рівня можливостей, безпеки, міграційних настроїв, соціологи дослідили електоральні симпатії мешканців Вінниці.

За ними діяльність мера Вінниці Сергія Моргунова схвалюють 70% мешканців, 51% готові проголосувати за партію, яку очолить міський голова, – повідомляє телеграм-канал “Політична Арена Вінниччини”.

Підтримка партії мерів

Це фактично переможний старт для міської влади для майбутніх виборів. 

Чи впораються політичні штаби із завданням а) зберегти рейтинг б) примножити в) не втратити – побачимо по результатам виборів. 

А ми поки що фіксуємо стартові позиції мера і його потенційної партії.

Попередня публікаціяУ Вінниці в міській лікарні №1 розгорнули 7 додаткових робочих місць реанімації для надання допомоги пацієнтам з COVID-19. Фото
Наступна публікаціяНа Вінниччині для підприємців які постачають медобладнання та ліки для боротьби з COVID-19 відмінили ПДВ. ІНФОГРАФІКА