У Вінниці в міській лікарні №1 розгорнули 7 додаткових робочих місць реанімації для надання допомоги пацієнтам з COVID-19. Фото

У Вінниці в міській лікарні №1 розгорнули 7 додаткових робочих місць реанімації для надання допомоги пацієнтам з COVID-19. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці.

Реанімаційні зали мають окрему систему вентиляції, фільтрації, обладнані лікувальними газами. Наразі завершуються налаштування середовища з негативним тиском, що унеможливить змішування повітряних потоків. А це додатковий ступінь захисту медперсоналу та інших пацієнтів лікарні.

Це перший приклад створення окремої «інфекційної» реанімації для хворих на коронавірусну хворобу у Вінницькій області. Такий принцип дозволяє розвести потоки пацієнтів та покращити якість медичної допомоги.

Створені бокси інтенсивної терапії оснащені за усіма стандартами: зокрема, апарати штучної вентиляції легень, монітори пацієнтів, діагностичне обладнання тощо. Для забезпечення ще одного цілодобового медичного посту залучать додаткових працівників.

Хотілося би, щоб ці ліжка були порожніми, але ми бачимо ситуацію в інших країнах. Сьогодні наші медики роблять усе необхідне, щоб усі пацієнти якомога швидше одужували.

Попередня публікаціяВінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав чергову допомогу від ініціативи «СтопВірус»
Наступна публікація70% вінничан схвалюють діяльність мера Вінниці, більше 50% готові проголосувати за партію яку він очолить. Опитування