Приготуймо швидку та апетитну страву за рецептом шеф-кухаря Миколи Люлько. Фарширований батон у духовці цікавіше за піцу і подобається всім, без виключення!

Як приготувати фарширований батон

  1. Нарізаємо хліб не дорізаючи 5 мм до кінця, щоб він тримався купи, як на відео.
  2. З часнику та зелені, приправляючи сіллю та олією готуємо соус. Змащуємо весь хліб так, щоб соус потрапив у розрізи.
  3. Оливки, маслини та в’ялені томати нарізаємо та рівномірно розповсюджуємо в надрізи по всій хлібині.
  4. Рівномірно розкладаємо терту моцарелу в усі надрізи хлібини.
  5. В залежності від того чи любите ви гостре розкладаєте перець чилі.
  6. Тепер загортаємо хлібину в пергамент та відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо 5–10 хвилин за 180 °С. Сир повинен гарно розплавитися, а хліб прогрітися всередині.

Їмо поки гаряче, тому що дуже смачне. Закуска дуже ситна, на велику компанію!

Попередня публікаціяУ Вінниці сталось загорання на п’ятому поверсі житлового будинку
Наступна публікаціяПлан перемоги президента Зеленського примусить РФ назавжди забути про Україну – Олена Шуляк