На Вінниччині розпочинається комунікаційна компанія з підтримки вакцинації від COVID-19 – «Бустерни свою стійкість». Вона ініційована Міністерством охорони здоров’я та Центром громадського здоров‘я МОЗ України. Прогулянка буде проходити 20 хвилин у групі по 15 осіб за спеціальним маршрутом.

Про це повідомили в Департаменті охорони здоров‘я та реабілітації.

У суботу, 18 березня, усіх вінничан та гостей міста запрошують долучитися до «Здорової прогулянки» на свіжому повітрі, під час якої мешканці та гості міста зможуть навчитися скандинавській ходьбі разом з інструктором і провести час з користю для свого здоров’я. Вхід вільний.

Захід розпочнеться о 13:00 у Центральному міському парку ім. Леонтовича на площі біля Літнього театру. Щоб потрапити в групу та спробувати скандинавську ходьбу з інструктором, необхідно зареєструватися https://forms.gle/bPD6yVhtGBfjwsMM7

«Прогулянка буде проходити 20 хвилин у групі по 15 осіб за спеціальним маршрутом. На площі біля Літнього театру зареєстровані учасники отримають спеціальні палки для скандинавської ходьби та навушники, щоб під час прогулянки слухати запальну музику та цікавий подкаст про здоров’я», – йдеться у повідомленні.

Після скандинавської ходьби в усіх охочих буде можливість відвідати медичну зону: виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, визначити індекс маси тіла, вакцинуватися від COVID-19 чи проконсультуватися з сімейним лікарем.

Попередня публікаціяНа Вінниччині відбудуться навчання з інтеграції ВПО в громадах
Наступна публікація« Місце в строю мого брата тепер моє»: диригентка пішла на службу, де служив її покійний брат