Якщо б вибори мера Вінниці проходили наступної неділі, а у виборчому бюлетені були кандидатами чинний міський голова Вінниці Сергій Моргунов, колишній очільник міста Володимир Гройсман та “Будь-який інший кандидат, який не належить до команди Гройсмана-Моргунова”, перемогу отримав би “Будь-який інший кандидат” вже у першому турі, з результатом 51%.

Про це повідомляє видання “Політична Арена Вінниччини” з посиланням на опитування, в якому взяло участь 4000 респондентів.

Як зазначають місцеві журналісти, приводом до такого опитування стали результати соціологічних досліджень, які на загальнонаціональному рівні фіксують остаточне падіння рейтингів “Української стратегії Гройсмана” та зростання антирейтингу і рівня довіри до чинного міського голови Вінниці Сергія Моргунова.

Ці обставини можуть спонукати команду Гройсмана-Моргунова до спроби зробити рокіровку на наступних виборах мера Вінниці.

Опитування, у якому, станом на 2 листопада, взяли участь 4 тисячі читачів показало наступні цифри:

Сергія Моргунова готові підтримати 11% респондентів, або 441 голос.

Володимира Гройсмана — 38%, або 1512 голосів.

Варіант “Будь-який інший кандидат, який не належить до команди Гройсман-Моргунова” — 51%, або 2047 голосів.



Місцеве видання констатує, що вперше з 2006-го року, коли Гройсмана було обрано міським головою Вінниці, його місцева команда втратила електоральну перевагу у Вінниці та суттєво поступається “альтернативному кандидату”, так званій “третій силі”.

Окрем слід звернути увагу на максимально низькі електоральні показники мера Вінниці Сергія Моргунова, якщо його прізвище буде стояти у виборчому бюлетені поруч з прізвищем Володимира Гройсмана.

Попередня публікаціяНа Харківщині вінницькі поліцейські врятували дідуся, який наступив на протипіхотну міну
Наступна публікаціяВеломарафон, концерти, виставки та екскурсії, куди піти на вікенд у Вінниці