У Вінниці родини дітей з ментальними порушеннями отримали допомогу від зарубіжних партнерів. Відео

Вінницькі родини дітей з ментальними порушеннями розвитку отримали допомогу у вигляді продуктових наборів, санітарних засобів гігієни та ліків. А на останок провели майстер-клас для дітей і створили патріотичні пряники.

За словами Голови Родини Кольпінга м. Вінниця Лесі Самойленко, ця допомога вкрай важлива для таких родин, в складний воєнний час.

«Ми дуже дякуємо нашим партнерам – благодійникам, усім хто нам допомагає сьогодні, як в Україні, так і за її межами. Дуже вдячні волонтерам, які нам сьогодні допомагають і всім людям які докладають зусилля для цієї допомоги», – каже Леся Самойленко.

Родини дітей були раді зустрітись у вже майже сімейному колі, адже за роки роботи Родини Кольпінга у Вінниці всі стали майже однією великою родиною. Отримавши допомогу, вони іще кілька годин спілкувались та розмальовували пряники.

«Для нас це і привід побачитись і невеличке свято, діти раді бачити один одного і ми батьки також відчуваємо, що не є на самоті зі своїми проблемами та турботами», – каже Ольга, мама дитини.

Попередня публікаціяУ Вінниці судитимуть засуджених, які організували схему телефонного шахрайства з місць позбавлення волі
Наступна публікаціяНа Вінниччині співробітники СБУ виявили озброєного колобаранта