Жителі громад 15 територіального виборчого округу переробили вже 170 тон м’яса птиці. Її безкоштовно надав агрохолдинг МХП.

Про це повідомила народний депутат Лариса Білозір.

«В кожному з понад 200 населених пунктів округу кипить робота. Плануємо наступні дні відгрузити ще 30 тонн м’яса для міні фабрик в громадах, які створили люди для переробки м’яса на фронт. Сьогодні у бойовому строю кожен із нас… Хтось зі зброєю, а хтось – за швейною машинкою, біля автоклаву, за приготуванням домашніх страв для воїнів та тих, хто позбувся можливості годувати свою родину сам. Кожен став воїном або волонтером».

Лариса Білозір подякували за надану допомогу Голові компаніх МХП Юрію Косюку та всім, хто у ці дні докладає зусиль для нашої Перемоги!

«Захоплююся вами, дорогі мої земляки! На фото процес виготовлення тушкованого м’яса птиці. І так у кожній громаді округу! Люди об’єднались у єдиному пориві.Рашисти хотіли захопити нас за 96 годин, навіть приготували свої форми з медалями для параду перемоги, вони добре знали куди і навіщо йдуть. Але їх мотивація – ніщо проти нашої. Вони бездумно виконують наказ. Ми свідомо захищаємо свій дім, своїх рідних! У нас все вийде! Україна є і буде»,- зазначила парламентарка.

Попередня публікаціяЗ наступного тижня переселенці зможуть оформити державну допомогу
Наступна публікаціяТрамвай солідарності з Вінницею та Україною їздить у Цюріху