«Партія Вінничан» звернулась до виборців та симпатиків патріотичних партій, які не пішли на місцеві вибори до Вінницької обласної ради із закликом об’єднуватись, щоб не допустити реваншу проросійських сил на місцевих виборах.

Під час пресконференції «Партії Вінничан» голова партії Микола Філонов розповів, що не аби як, його та учасників АТО, яких багато в партії, турбують неоднозначні заяви від членів команди «Слуги народу», про можливе об’єднання в коаліцію партії влади і «ОПЗЖ».

Мова йде про заяву нардепа Качури про можливе об’єднання “Слуги народу” та “ОПЗЖ” у місцевих радах (ред.).

Зокрема учасники АТО з вінницької партії говорять, що “поки ми захищали Україну на Донбасі, то тут, в тилу, відбувається реванш”.

Микола Філонов та співзасновник «Партії Вінничан» Віктор Бронюк закликали патріотичні сили до об’єднання і попросили підтримки виборців.

«Ми говоримо що ми ідеологічно патріотична політична сила. Сто відсотків проукраїнська політична сила. Користуючись нагодою я хотів би звернутись до виборців і до членів команд справжніх патріотичних партій, які представлені в Вінницькі області, але які не стали учасниками виборів, наприклад, у Вінницьку обласну раду. В цьому році і на цих виборах, наприклад така партія як «Свобода» не взяла участь в виборах до обласної ради, «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка і багато інших. Я звертаюсь сьогодні до виборців цих політичних партій, або симпатиків цих партій. Ми будемо просити вашої підтримки», – каже Микола Філонов.
Ваш голос за “Партію Вінничан” – це не голос за Бронюка, чи Філонова, це голос проти проросійського реваншу на Вінниччині, – підкреслив голова “Партії Вінничан”.

Голова обласного осередку вінницької партії Віктор Бронюк додав, що ситуація, коли на сьомому році війни з Росією, у Вінниці відверто проросійські партії мають шанси пройти в місцеві ради – відверто дивна і неправильна.

Головне фото – сайт “Вежа”.
Попередня публікаціяУ Вінниці поліція розшукує двох підозрюваних у вчиненні пограбування 21-річного вінничанина
Наступна публікаціяНа Вінниччині затримали зловмисника котрий пошкодив два десятки могил