У Вінниці поліція розшукує двох підозрюваних у вчиненні пограбування 21-річного вінничанина. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Подія мала місце близько першої години ночі на вулиці Брацлавська в обласному центрі. Невідома особа із застосуванням фізичної сили відкрито заволоділа сумкою потерпілого, в якій знаходились мобільний телефон, грошові кошти та документи.

В скоєнні злочину підозрюються дві особи чоловічої статі: Чоловік віком 22-25 років, зріст 170-180 см, середньої тілобудови, стрижка «полубокс». Під час вчинення злочину був одягнений в чорні штани та темну сорочку із короткими рукавами.

Чоловік віком 20-23 років, зріст 180-185 см, худорлявої тілобудови. Був одягнений в чорні спортивні штани, сіру спортивну кофту та темну кепку. При собі мав сумку через плече. Також, із чоловіком перебувала дівчина на вигляд 20 років, зі світлим волоссям, одягнена в сині джинси, білі кросівки, чорну спортивну кофту.

Громадяни, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе встановити особи чоловіків, прохання повідомити до поліції за телефонами: 068 064 51-84, 063 141 03 55 або 102. Конфіденційність гарантовано.

Попередня публікаціяУ Вінниці на підприємстві «Аграна Фрут» запустили новий цех та розширять штат працівників
Наступна публікаціяВінницька партія звернулась до виборців “Свободи” та інших проукраїнських сил