Виборці заслуговують на діалог – заявили у місцевій партії на Вінниччині

У Вінниці пройшла пресконференція нової, місцевої політичної сили «Партія Вінничан».

На сьогодні це єдина партія, яка наважилась на відкриту для всіх представників ЗМІ пресконференцію, за весь період виборчої кампанії.

Крім розмови про підсумки нестандартної виборчої кампанії політсили, на пресконференції закликали інші партії припинити лити бруд один на одного та закликали, виборців патріотів Вінниччини та України об’єднатись щоб не допустити проходження проросійських сил в місцеві ради.

Однією з головних тем пресконференції стала довіра виборців.

За час передвиборчої кампанії ми відчули великий запит на нові політичні сили та зміну політичних поколінь. А також те, що люди очікують діалогу з політиками та владою. Вінничани заслуговують на діалог, а не односторонній пафос, обіцянки та беззмістовний монолог політиків з коротким списком «добрих справ» під час виборів – заявив на пресконференції засновник вінницької партії Микола Філонов.

Представники «Вінничан» розповіли не тільки про комунікацію з партією, а і про діалог якій впровадили за допомогою сайту та соцмереж.

Адже «Партія Вінничан» збирає ідеї та фахові розробки вінничан які можна застосувати в місті та області.

– Ми запустили сайт для ідей – «15 ідей для міста Вінниці» де збираємо зокрема пропозиції. Але ми не збираємося знищувати те, що вже є хороше в місті. Якщо вже є гарні напрацювання – ми за те, щоб все добре залишилося добрим і зробити ще кращим, – підкреслив голова обласного осередку “вінничан” Віктор Бронюк.

У нас є чітка програма дій, 5 кроків «ПАРТІЇ ВІННИЧАН» до успіху Вінниччини, але переважна більшість виборців цих програм ніколи не читають. Тому ми сьогодні говоримо трохи по-іншому: ми створили «Партію Вінничан» не для Філонова, не для Бронюка, чи якоїсь іншої персоналії. Ми створили її для вас. Для мешканців Вінницької області. Приходьте, ми зрозуміємо, що ви людина-фахівець у якісь справі або поки не маєте яких великих досягнень, проте маєте велике бажання щось змінити. На якомусь етапі ми підключаємо і таких людей.

Ми створили партію, для того щоб люди прийшли і почали своїми громадами керувати. Ми говорим: ідіть до нас, ми вам допомагаємо, ми шукаємо ресурс, допомагаємо з медіа, а ви приходьте і працюйте спільно та самоорганізовано.

Попередня публікаціяДо Дня захисника України в Вінницькому краєзнавчому музеї пройде виставка “Лицарі Поділля”
Наступна публікаціяУ Вінниці на Пирогова автомобіль збив двох неповнолітніх. Відео