На Вінниччині учениці з Козятина можуть отримати по 10 років за ґратами за знущання над 15 – річною Олею

Козятинський відділ Калинівської місцевої прокуратури Вінницької області затвердив та направив до суду обвинувальний акт відносно трьох неповнолітніх учениць Козятинського МВПЗТУ за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 127 КК України (катування, тобто умисне заподіяння сильного фізичного болю, фізичного та морального страждання шляхом мучення з метою примусити потерпілу вчинити дії, що суперечать її волі, за попередньою змовою групою осіб), покарання за яке передбачено до 10 років позбавлення волі.

 За версією слідства, у грудні 2019 року троє учениць Козятинського училища, двоє з яких перебували у стані алкогольного сп’яніння, у гуртожитку навчального закладу завдали 15 – річній дівчині фізичних та моральних страждань, в результаті чого, потерпіла згідно висновку експерта, отримала легкі тілесні ушкодження.

Наразі судовий розгляд даного кримінального провадження триває, повідомляє прокурор Козятинського відділу Калинівської місцевої прокуратури І. Борисова.

Нагадуємо: В грудні минулого року, на Вінниччині дівчата-підлітки жорстоко розправилися зі своєю ровесницею: дві години катували, а потім відрізали волосся. В кімнаті гуртожитку 15-річну Ольгу Полонську били по черзі. У поліції нападників опитали і відпустили додому на канікули. Ось як цю історію показали в сюжеті телеканалу ТСН.

Попередня публікаціяУ Вінниці за вихідні поліцейські склали 27 протоколів за порушення карантинних вимог
Наступна публікаціяМи будемо висувати кандидатів на міських голів та у депутати всіх місцевих рад Вінниччини – “Партія Вінничан”