Щоб приготувати смачний малокалорійний салат з руколою та помідорами чері, вам необхідно всього лише 4 інгредієнти та заправка!

Як приготувати легкий салат з руколою, помідорами чері та фетою

  1. Гриби промиваємо, обсушуємо, нарізаємо тонкими пластинками та смажимо на олії протягом 10 хвилин (деякі, більш маленькими пластинки, повинні бути аж золотисті). За 4 хвилини до закінчення смаження трохи солимо та перчимо.
  2. Руколу промиваємо, обсушуємо, рвемо руками або нарізаємо.
  3. Помідори чері розрізаємо навпіл.
  4. Фету нарізаємо кубиками.
  5. Для заправки олію з’єднуємо в баночці з соєвим соусом, додаємо очищений і пропущений через прес часник, накриваємо кришкою і трохи збовтуємо.
  6. У глибоку салатницю викладаємо руколу, чері та печериці, перемішуємо. Поливаємо заправкою, ще раз перемішуємо.
  7. Потім у салат додаємо фету, акуратно перемішуємо і смачного!
Попередня публікаціяГороскоп на 26 жовтня: Що чекає на вас сьогодні?
Наступна публікаціяЛіцей села Голендри отримав новий спортивний інвентар в межах проекту «Спорт заради Перемоги»