Ця легка та корисна страва чудово підійде для тих, хто слідкує за харчуванням, але не хоче відмовлятися від улюбленої пасти. Куряча грудка забезпечує організм білком, а цільнозернові макарони додають необхідну енергію.

Інгредієнти:
  • 150 г цільнозернової пасти
  • 200 г курячої грудки
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 100 г шпинату або броколі
  • 50 мл нежирних вершків (або натурального йогурту)
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • Сіль, перець, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
  1. Відваріть пасту у підсоленій воді, злийте воду, залишивши трохи рідини.
  2. Курячу грудку наріжте шматочками та обсмажте на оливковій олії до золотистої скоринки. Додайте подрібнений часник.
  3. Додайте до курки шпинат або дрібно нарізану броколі, тушкуйте 2-3 хвилини.
  4. Влийте вершки або йогурт, перемішайте, приправте сіллю, перцем і спеціями. Додайте лимонний сік.
  5. Викладіть пасту в сковорідку до курки, перемішайте та прогрійте ще 1-2 хвилини.
  6. Подавати гарячою, за бажанням можна посипати тертим сиром або додати зелень.

Ця страва ідеально поєднує користь і смак, а її приготування займає всього 20 хвилин!

Попередня публікаціяГороскоп на суботу, 15 лютого: час для рішучих дій
Наступна публікаціяБезоплатна екскурсія Вінницею: подорож у часі та легендах