Якщо ви шукаєте смачну, легку та поживну страву, спробуйте цей салат з курячим філе та виноградом. Це не тільки смачно, але й корисно. У рецепті використовуємо мікс салату, який ви можете обирати за своїм смаком – рукола, мангольд чи інші види зелені чудово поєднуються з куркою та виноградом. Легка заправка з оливкової олії, гірчиці та яблучного оцту додасть страві вишуканості без зайвих калорій.

Інгредієнти:

  • 250-300 г курячого філе
  • 250 г білого винограду
  • 50 г міксу салату (рукола, мангольд та інші на вибір)
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. винного оцту
  • сіль до смаку
  • 30 г фундука

Покроковий процес приготування:

  1. Запечіть куряче філе в духовці. Покладіть його в керамічну чи скляну форму, вистелену пергаментом, або змастіть форму олією за бажанням. Випікайте філе при 180 градусах протягом 15-20 хвилин, орієнтуючись на готовність курки.
  2. Після того, як філе охолоне, наріжте його кубиками. Також поріжте навпіл виноград.
  3. На тарілку викладіть 50 г міксу салату, додайте курку та виноград.
  4. Для приготування соусу змішайте оливкову олію, винний оцет та сіль за смаком.
  5. Полийте салат заправкою та прикрасьте його листочками м’яти та подрібненим фундуком.

Цей легкий і смачний салат ідеально підійде для обіду, вечері або святкового столу. Важливо пам’ятати, що такі закуски не потребують майонезу, щоб не втратити свій природний смак!

Попередня публікаціяЩо передбачають зірки знакам зодіаку у понеділок
Наступна публікаціяЧай з сіллю: незвичний напій, що підтримує енергію та здоров’я