Запечений гарбуз із часником — це не лише смачна, а й корисна страва, яка здивує своїм неповторним смаком. Крім того, гарбуз містить рідкісний вітамін Т, який сприяє швидкому розщепленню жирів.

Інгредієнти:
  • гарбуз середнього розміру — 1 шт.
  • часник — 2 зубчики (або більше за смаком)
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • сіль
Приготування:
  1. Розігрійте духовку до 200°C. Розріжте гарбуз навпіл, видаліть насіння, після чого наріжте його шматочками. Шкірку можна не очищати, вона стає м’якою при запіканні.
  2. Викладіть скибочки гарбуза на деко або форму для запікання, покриту фольгою.
  3. Очистіть часник, дрібно наріжте та посипте ним гарбуз. Додайте оливкову олію та трохи солі.
  4. Запікайте близько 30–40 хвилин, перевертаючи шматочки. Страва готова!
  5. За бажанням можна додати сметанний соус, горішки, зернята та прикрасити зеленню. Добре смакує до страв з м’яса та як самостійна дієтична страва.

Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп на суботу, 5 жовтня, для всіх знаків зодіаку
Наступна публікаціяБлагодійний фонд «Я допомагаю дітям» розпочав акцію «Миколайчик до дитини»: долучитися може кожен!