Відома гастроблогерка та дослідниця Подільської кухні Олена Павлова оголосила челендж #їжаВі до Дня міста Вінниці.
У рамках челенджу вінничанам пропонується поділитися родинними рецептами улюблених страв.
«Виберіть вашу улюблену страву, яку готували у вашій родині (від ваших мам, бабусь, прабабусь…), опублікуйте рецепт з фото або відео і передайте естафету трьом іншим людям, які також можуть представити свої рецепти», – розповіла Олена Павлова.
Сама Олена вже поділилася рецептами борщу на вишні та вареників з товченою картоплею або солоним сиром з м’ятою і чебрецем.
До челенджу вже приєдналися Олександр Шемет (з рецептом “Подільського язикатеня в стилі рок-н-рол”/фестивальний варіант класичного бограча), Irina Nisina (з бабусиними пирогами з вишнею) і Viktoria Bernatsk (з рецептом смаження з огірками).
Усі охочі можуть взяти участь, використовуючи хештеги #їжаВі та #їжаВінниці і передаючи естафету далі. Челендж триватиме до Дня Вінниці, який відзначатимемо 14 вересня.