Цьогоріч до Дня міста діти та учнівська молодь презентували в соціальних мережах описові фрази про Вінницю. У такий спосіб юні вінничани утворили своєрідну візитівку рідного міста, висловлюючи йому свою любов та захоплення з нагоди його 659-річчя.

Так, на переконання дітей, Вінниця – це «перлина Поділля», «місто козацької слави», «активного волонтерського руху», «комфорту, інновацій», «туристичних принад», «щасливих дітей», «це перспектива для молоді», «місто юних дослідників та майбутніх чемпіонів», «місто ідей, мрій, процвітання». Саме такою молоде покоління представило Вінницю у своїх фото- та відеопостерах під хештегом #Діти_PROмісто_659_фраз.

«Приємно спостерігати, коли діти з такою гордістю та любов’ю розповідають про рідне місто, адже з цього й починається істинний патріотизм та вірність Батьківщині», – зазначає заступниця директора департаменту освіти Ірина Божок.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці викрили 26-річну жінку, яка втягувала неповнолітніх дівчат до роботи «веб-моделями». Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці затримали 18-річного парубка з наркотичною сіллю