Народний депутат Микола Кучер на своїй сторінці у Facebook повідомив, що вони активно підтримують українських військових, забезпечуючи їх необхідним обладнанням.

“Разом із Фондом “МХП-Громаді” ми придбали та передали FPV-дрони «Чайка» для 110 окремої механізованої бригади, де проходять службу наші земляки. Крім цього, бригада нещодавно отримала два мобільні приміщення для побутових потреб. Українські військові щодня демонструють надзвичайну мужність та відданість, заради нашого спільного майбутнього у вільній та мирній країні. Наша роль — не просто підтримувати з вдячністю тих, хто захищає наші кордони, але й діяти оперативно. Це частина нашої спільної місії — стояти разом і підтримувати тих, хто на фронті”, — йдеться у повідомленні.

Ці зусилля спрямовані на те, щоб зробити службу наших військових більш безпечною та ефективною, забезпечуючи їх усім необхідним для виконання своїх завдань.

Попередня публікаціяТепличний бізнес розвиває Неллі Безсінна за допомогою гранту «Підтримка мікропідприємництва ветеранів війни та їх родин: від ідеї до реалізації на Вінниччині»
Наступна публікаціяСучасний реабілітаційний центр створили у Вінниці