У Вінницькому обласному художньому музеї триває звітна виставка всеукраїнського мистецького пленеру “Місця Сили України – Вінниччина”. Роботи художників створені під час VIII пленеру “Кращий художник 2024”, який зібрав митців з усієї країни для творчого осмислення сакральних, містичних та духовних місць Вінницької області.

Протягом двох тижнів художники, запрошені народним художником України Володимиром Козюком, Благодійним Фондом Миколи Філонова “Український Альянс”, ГО “Ми-Вінничани” та партнерами, створювали свої шедеври, відтворюючи на полотнах красу і неповторність нашого краю. На їх роботах ожили весняні квіти Печери, блакитне озеро Черепашинців, величні будівлі Лядівського монастиря, таємниці прадавньої Буші, архітектурна досконалість Козятинського вокзалу і чарівність Вінниці в незвичних ракурсах.

Усі охочі можуть відвідати виставку у Вінницькому обласному художньому музеї та насолодитися талантом українських художників, які своєю творчістю підтримують дух нашого народу у складні часи. Виставка триватиме до 5 липня.

Попередня публікаціяМаленьких вінничан кличуть взяти участь у конкурсі на кращого читача
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться лекція «Що таке сучасне мистецтво і навіщо воно потрібне бізнесу?»