Деякі тренди з 80-х років знову стають актуальними. Стилісти стверджують, що мода циклічна, і радять звернути увагу на кілька класичних елементів того часу.

Костюми прямокутної форми

Костюми зі спідницями та об’ємними блейзерами з підплічниками час від часу повертаються в моду. У 80-х вони стали символом новаторства, коли жінки масово почали працювати в корпоративному середовищі.

Джинси з високою талією

В 80-х роках джинси з високою талією були дуже популярні. Сьогодні їх часто називають “Mom jeans”. Цей крій характеризується високою талією та просторою зоною в області промежини. Хоча джинси з низькою посадкою також залишаються в тренді, високий крій все ще має своїх шанувальників.

“Варені” джинси

Джинси з білими розводами, відомі як “варені” джинси, були на піку популярності в 80-х, особливо серед музикантів хард-року та хеві-металу. Сьогодні їх можна поєднувати з базовими білими футболками та джинсовими куртками.

Яскраві резинки для волосся

Ретро аксесуари для волосся також повертаються. Якщо раніше гумки та шпильки маскували, тепер їх модно виставляти на показ. Стилісти рекомендують махрові та бавовняні гумки для денного використання і оксамитові та атласні для вечірнього. Вони дешеві, прості в догляді і доступні в різних кольорах.

Великі сережки

Сережки 80-х були такими ж помітними, як і зачіски того часу. Проте стилісти застерігають: “Ефектні сережки завжди в моді, але будьте обережні з їх розміром.” Сережки середнього розміру краще підходять для дрібних та витончених рис обличчя, тоді як для квадратного та круглого обличчя підійдуть більші.

Корсетний пояс

Корсетний пояс у стилі 80-х може додати вашій фігурі стрункості. Він буде виглядати ефектно як з бавовняною майкою та джинсами, так і з улюбленою сукнею.

Попередня публікаціяКабачковий кетчуп: ніжний соус для будь-якої страви
Наступна публікаціяВінниця прощається з героєм: Денис Бадіка віддав життя за Україну