У межах премії Global Teacher Prize Ukraine 2024 у Вінниці відбувся захід на тему “Навчання для життя: формування навичок 21 століття”. Захід був спрямований на обговорення актуальних питань щодо розвитку освіти в містах, селах та в цілому країні.

Понад 170 вчителів Вінницької громади приєдналися до події, щоб отримати корисні знання та навички від фіналістів премії, які допоможуть їм у подальшій роботі з учнями. Учасниками панельної дискусії стала також директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

В рамках майстер-класу фіналісти премії Global Teacher Prize Ukraine Владислав Качур та Олег Слушний представили нові підходи до викладання, які роблять навчання більш ефективним та цікавим для учнів. Вони поділилися своїми історіями успіху та розповіли про труднощі, які вдалося подолати, а також секрети своїх досягнень.

За словами спікерів заходу, такі заходи необхідні для подальшого розвитку освіти та забезпечення дітей якісними освітніми послугами.

Сприятливе середовище для обміну досвідом та інноваційними практиками було створено на заході між вчителями. Це дозволило викладачам отримати нові знання та підняти важливі теми стосовно освіти в Україні.

Вчителі та вчительки, які роблять значний внесок у свою професію, запрошуються номінувати себе на премію Global Teacher Prize Ukraine 2024 і мати можливість виграти 1 000 000 гривень для власного освітнього проєкту.

Премія для видатних вчителів Global Teacher Prize Ukraine організовується Освіторією за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Попередня публікаціяНа фасаді Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича встановили меморіальну дошку Анатолію Левицькому
Наступна публікаціяВелосипедисти з Вінниччини здобули вражаючі досягнення на чемпіонаті України з маунтенбайку