Незабаром стартують заняття традиційних офлайн-курсів розмовної української мови. Цього року для внутрішньо переміщених осіб, які бажають вдосконалити своє мовлення, відкриваються три навчальні групи у міських бібліотеках. Кожен курс триватиме три тижні з 12 занять.

Навчання в групах почнеться після набору необхідної кількості учасників. Запрошення на перше заняття отримають зареєстровані учасники через електронну пошту.

Зареєструватись на курси на конкретній локації можна включно до 9 червня за покликаннями нижче. Кількість місць обмежена.

• Центральна міська бібліотека імені Бевза (вул. Хмельницьке шосе, 4): https://forms.gle/6DGSP6BX9HcfrQJR6 (заняття з вівторка по п’ятницю, з 17:30 по 18:50);

• Бібліотека-філія № 1 (просп. Коцюбинського, 49): https://forms.gle/TEbakqiPvB2E32XX7  (заняття з вівторка по п’ятницю, з 17:30 по 18:50);

• Центральна бібліотека для дітей та юнацтва (проспект Космонавтів, 63): https://forms.gle/e4CYtRDmf6kabmAm7 (заняття з вівторка по п’ятницю, з 17:30 по 18:50).

Цього року Вінницька міська рада разом з ГО «ВІСЬ» впроваджує проєкт у партнерстві в рамках «Гуманітарного реагування в Україні ІІ».

Мета проєкту – допомогти внутрішньо переміщеним особам подолати мовний бар’єр і навчитися розмовляти українською без перешкод. Програма «Вільна українська» включає мовленнєві практикуми, ситуативне діалогові вправи, виразне читання, артикуляційні вправи, лінгвістичні ігри та багато іншого. Також на курсах можна дізнатись про цікаві безкоштовні медіаресурси, які будуть корисними для самостійного вивчення української мови.

Попередня публікаціяНаслідки негоди: 273 населені пункти без світла в Україні
Наступна публікаціяУкраїнська збірна пауерліфтерів встановила світовий рекорд