Відкриття проєкту «Нове життя інфекційного відділення Липовецької міської лікарні» стало справжнім святом для місцевої громади! Поточний ремонт систем водопостачання, водовідведення та електропостачання провели завдяки перемозі колективу в конкурсі «Спільнофонд 2.0». Ці зміни покращують умови для працівників лікарні та всіх мешканців Липовця. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Мар’яна Нарожна, депутатка Вінницької облради.

Загальний бюджет проєкту становив 414 546 грн, з яких 75 000 грн вніс фонд “МХП-Громаді”.

“Ці позитивні зміни роблять своїми руками люди, що тут працюють: дружній медичний колектив та головний лікар. Також підтримку надає соціально відповідальний бізнес, зокрема, МХП – Зернопродукт Вінницький Хаб, регіональну філію якого у цих громадах очолює Владимир Романюк.
У результаті ми маємо:
– Поліпшено умови для лікування хворих у інфекційному та терапевтичному відділеннях. Загалом тут лікуються 600 осіб на рік.
– Покращено умови для 14 медичних працівників.”, — йдеться в дописі. 

Крім того, облаштували укриття, розташоване в підвалі інфекційного відділення, яке може одночасно вмістити 150 осіб (персонал лікарні, хворих та відвідувачів).

“Ми раді, що завдяки цьому проєкту, медичний заклад у Липовці став ще кращим для пацієнтів та медичного персоналу! Дякуємо всім, хто долучився до реалізації цього важливого проєкту!”, — підсумувала Мар’яна Нарожна.

Попередня публікаціяВіддали життя за Україну: Вінниця прощається з двома-героями добровольцями
Наступна публікаціяПосвідчення ветерана тепер доступне у застосунку “Дія”