Коли більшість людей думає про приготування цвітної капусти, вони уявляють її запеченою або вареною, рідше сирою. Однак, сира цвітна капуста чудово смакує в салатах: вона трішки хрустить, має ніжний смак і робить страву поживнішою. Тож ми вирішили приготувати кілька салатів із цвітною капустою, щоб продемонструвати її потенціал.
ІНГРЕДІЄНТИ
КРОК 1

Вимийте головку цвітної капусти та наріжте або поламайте її на суцвіття. Перекладіть їх у чашу блендера або кухонного комбайна з лезом, закрийте кришкою та подрібніть до однорідної дрібної консистенції. Періодично перемішуйте, щоб всі суцвіття перемололися рівномірно.

КРОК 2

Дрібно наріжте пучок петрушки. Один огірок і три помідори наріжте невеликими шматочками зручною формою — кубиками або чверть кільцями. Дрібно наріжте половину червоної цибулі.

КРОК 3

У салатник викладіть подрібнену цвітну капусту та нарізані овочі й зелень. Приправте ⅓ ч.л. солі та ¼ ч.л. перцю. Додайте спеції за бажанням.

КРОК 4

Заправте салат 2 ст.л. олії та 1 ч.л. лимонного соку. Ретельно перемішайте і подавайте до столу.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на вівторок
Наступна публікаціяВінниця у скорботі: громада прощається з Юрієм Яновичем