Все геніальне — просто — подумали ми, готуючи цей швидкий салат зі свіжого шпинату, томатів та огірків. Особливим акцентом став цікавий салатний соус “вінегрет”, який, не зважаючи на свою швидкість приготування, змішує окремі інгредієнти в єдину смачну композицію. Салат зі шпинату готується майже миттєво, тому цей рецепт ідеальний, коли часу та енергії мало.
ІНГРЕДІЄНТИ
Для салату
Для соусу
КРОК 1
Промийте та висушіть рушником усі овочі. Візьміть 120 г шпинату, відокремте від нього жорсткі кінці і наріжте листя.
КРОК 2
Наріжте томати довільними шматочками, а огірки — півкільцями. Розмістіть всі овочі у салатниці.
КРОК 3
Для соусу “вінегрет”: у окремій мисці, за допомогою вінчика, змішайте до однорідності 2 ст. ложки гірчиці, 5 ст. ложок рослинної олії, 1 ч. ложку лимонного соку.
КРОК 4
Посоліть салат за смаком, заправте соусом, перемішайте та подавайте до столу негайно.