Протягом тижня на нас чекають нові ситуації, а навколо з’являться незнайомі люди. Завдяки активній енергії знака Близнюків нудьгувати не доведеться.

ОВЕН

Цього тижня вам сприятиме удача, але не варто розслаблятися — працюйте наполегливо. Основні зміни торкнуться керівників та топменеджерів. Усі починання принесуть хороший матеріальний результат, особливо у сферах комунікації та комерції. Партнерство з іноземними компаньйонами може вийти на новий рівень. Розвиватимуться зв’язки з колегами з інших міст чи країн, можлива вдала поїздка, конструктивні зустрічі та домовленості.

ТЕЛЕЦЬ

Плануйте фінансові витрати компанії обачливо, щоб не втратити те, що ви довго будували. Можливі проблеми з документами та фінансовими звітами. Ті, хто працюють у великих компаніях, зіткнуться зі збільшеною відповідальністю від начальства. У деяких випадках це може привести до підвищення на посаді з відповідним збільшенням зарплати. Високих доходів не буде, але й витрати залишаться мінімальними.

БЛИЗНЮКИ

Проблеми, з якими ви стикалися минулого місяця, тепер здаються цілком вирішуваними. Фінансова ситуація досить стабільна. Службовці матимуть шанс на підвищення. Хоча цей процес буде повільним, тенденція до покращення є. Ваші думки будуть зайняті роботою та бажанням збільшити доходи. Обставини сприятимуть фінансовим проєктам. Якщо плануєте змінити місце роботи, погоджуйтеся лише на більш високооплачувану посаду.

РАК

Незначні непорозуміння на початку тижня не вплинуть на сприятливий результат подій. Гроші надходитимуть регулярно, а витрати залишатимуться помірними. Підприємці зможуть збільшити обороти компанії, але для цього доведеться піти на невеликий ризик. У вас є багато однодумців, які стануть підтримкою в переговорах із закордонними або іногородніми колегами, а також у розв’язанні юридичних питань.

ЛЕВ

На дорозі варто бути обережними, адже існує невелика небезпека. Вдалими будуть проєкти з партнерами та колегами з інших країн. Фінансові питання не викликатимуть занепокоєння – на життя вистачить, а інші потреби можуть зачекати. Крім звичайних заробітків, можна очікувати великий прибуток від успішних операцій з нерухомістю. Багато хто з вас знайде підробіток у своєму хобі, поєднавши корисне з приємним. Гарний прибуток та цікаві проєкти чекають на тих, хто працює в Інтернеті.

ДІВА

Це час для командної роботи. Хоча є певні мінуси, можна розділити відповідальність за важкі рішення. Надходження матеріальних благ будуть нестабільними, але є можливість залучити інвестиції в бізнес. Ваш девіз цього місяця – “Щоб рибу їсти, треба у воду лізти”. Дотримуючись його, можна досягти багато як у роботі, так і в сім’ї. Ви будете на піднесенні, але не забувайте про необхідність гарного відпочинку та детоксикації.

ТЕРЕЗИ

Фінансовий період нейтральний. Підприємцям та начальникам слід уважно ставитися до підлеглих – їхні помилки можуть коштувати дорого. Можливі несподівані проблеми через помилки колег. У цей час конкуренти та таємні вороги можуть завдавати незручностей, але планети вас захищають. Головне, не реагуйте на провокації та ретельно перевіряйте документи перед підписанням.

СКОРПІОН

Фінансове становище хоч і нестабільне, але без грошей ви не залишитеся. Основна проблема – зростання витрат на сімейні потреби. Невелика “заначка” допоможе знизити стрес. Цього місяця уникайте експериментів, обмежуйтеся звичними справами і рухайтеся тільки перевіреними шляхами. Якщо відчуваєте, що більше нікуди рости, сміливо подавайте заяву на звільнення. Розгляньте варіанти віддаленої роботи через Інтернет.

СТРІЛЕЦЬ

Цього місяця вам доведеться одночасно справлятися з багатьма завданнями і обирати між відпочинком та активною роботою. Поспіх і метушня можуть створити чимало проблем, які доведеться вирішувати довго. Беріть лише ту роботу, яка принесе гарну грошову винагороду. Будьте уважні до пропозицій від людей з минулого. Молодим фахівцям варто задуматися про нові навички та пройти курси підвищення кваліфікації.

КОЗОРІГ

У вашому особистому житті настає час змін, що супроводжуватимуться напруженими ситуаціями, особливо в побуті. Це може бути переїзд, ремонт, новий роман чи народження дитини. Фінансова ситуація напружена через великі сімейні витрати, але скоро все налагодиться, і наступного тижня дохід зросте. Неодружені чоловіки та жінки можуть завести приємні знайомства, що переростуть у довготривалі стосунки.

ВОДОЛІЙ

Запишіться на тренінг особистісного зростання, щоб побачити свій потенціал і здобути більше впевненості у своїх силах. Багато представників вашого знака плануватимуть зміни у своєму житті. Закохані пари можуть вирішити почати жити разом, що стане першим кроком до щасливого шлюбу. Майнові суперечки з родичами можуть засмучувати вас. Зосередьтеся на творчих заняттях з дітьми, щоб відволіктися від проблем.

РИБИ

Це чудовий час для змін у професійній діяльності. Однак не поспішайте звільнятися, підготуйте резюме і розішліть його в різні компанії. Найкращим рішенням буде попросити підвищення, запропонувавши свої інновації для розвитку компанії. Вашу ініціативу обов’язково відзначать, і, можливо, запропонують нову вищу посаду. Власникам бізнесу варто підготуватися до перевірок та активізації старих юридичних проблем.

Попередня публікаціяСекретний соус: швидкий салат зі шпинату, томатів та огірків
Наступна публікаціяВінницька громада проводжає в останню путь Героя Леоніда Коваля