Рецепт зеленого борщу зі свіжим шпинатом за 30 хвилин

Пропонуємо приготувати легкий зелений борщ на овочевому бульйоні зі шпинату, на приготування якого ви витратите всього 30 хвилин. Хоча він без м’яса, його насичений смак можна ще більше підкреслити за допомогою сметани та пампушок з часником. Буде дуже смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ

КРОК 1 Зробіть овочевий бульйон. Одну цибулину очистьте та вкиньте до каструлі. Моркву очистьте та візьміть половину, наріжте товстими кружками. Додайте до цибулі. Залийте 1,5-2 літрами води, додайте лавровий лист і трошки солі. Доведіть до кипіння і варіть овочевий бульйон протягом 20 хвилин. В той час відваріть 4 перепелині яйця. Достатньо 4-5 хвилин варіння, щоб вони повністю приготувалися. Якщо перепелині яйця недоступні, використовуйте 2 курячі яйця та варіть їх 8 хвилин. Коли бульйон готовий, видаліть овочі та лавровий лист шумівкою і залиште на маленькому вогні.

КРОК 2 Наріжте другу половину моркви дрібними кубиками чи соломкою.

КРОК 3 Дрібно наріжте ще одну невелику цибулину.

КРОК 4 Почистьте дві великих картоплі й поріжте їх приблизно таким же кубиком, як і морква. Нам потрібно, щоб вони готувалися одночасно.

КРОК 5 Добре промийте пучок шпинату, відірвіть нижню частину з коренем і поріжте на великі шматки. Якщо у вас шпинат з пачки, його зазвичай не потрібно мити, оскільки він вже готовий до використання.

КРОК 6 Миттєво помийте пучок петрушки та невеликий пучок зеленої цибулі, складіть їх разом і дрібно наріжте. З петрушки використовуйте лише верхню частину.

КРОК 7 Додайте всі овочі та зелень в каструлю з бульйоном і доведіть до кипіння. Додайте 2 столові ложки соняшникової олії і варіть протягом 10-15 хвилин, доки картопля не буде готовою. Спробуйте та додайте солі на смак. Зніміть з плити та залиште настоятися 20-30 хвилин.

КРОК 8 Розлийте зелений борщ по тарілках та додайте в кожну по одному відвареному, чистому та нарізаному на дві частини перепелиному яйцю.

Попередня публікаціяЩо приготували зірки: Актуальний гороскоп на сьогодні
Наступна публікаціяПрогноз для знаків зодіаку на тиждень 20-26 травня