Салат із кукурудзою, куркою та яйцем — це легка та універсальна страва, яка підійде і для щоденного меню, і як закуска на святковий стіл. Класичне поєднання інгредієнтів створює гармонійний смак, який завжди вдалий. Приготуйте і насолоджуйтеся!

Інгредієнти

Крок 1:
Відваріть 1 куряче філе у підсоленій воді протягом 20-30 хвилин. Після варіння ви отримаєте близько 250 г готового м’яса.

Крок 2:
Поки вариться курка, відваріть 4 яйця протягом 9 хвилин. Потім охолодіть їх.

Крок 3:
Очистіть яйця та наріжте кубиками, так само наріжте відварену курку.

Крок 4:
Змішайте у глибокій мисці яйця, куряче філе та 200 г консервованої кукурудзи. Заправте салат 100 г домашнього майонезу та додайте сіль за смаком. Смачного!

Попередня публікація3 вересня на Вінниччині упродовж доби діятимуть відключення світла
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі