Деяким людям подобається смажена мойва, тоді як інші уникають її приготування. Якщо ви належите до останніх, то вам слід знати, що ми знаємо простий лайфхак, який дозволяє позбутися неприємного аромату та запекти мойву в духовці без проблем. Мойва містить багато білка, тому вона стане чудовою стравою для обіду або закускою на вечірку з друзями.
ІНГРЕДІЄНТИ
КРОК 1
Промийте 500 г мойви, очистіть її від нутрощів, ще раз промийте та просушіть паперовим рушником. Покладіть у велику миску, додайте ½ чайної ложки солі, сік з половини лимона та перемішайте.
КРОК 2
Підготуйте інгредієнти для панірування: миску з трьома розбитими яйцями, тарілку з 2-3 столовими ложками борошна та іншу миску з 200 г панірувальних сухарів. Також підготуйте застелене пергаментом деко, на яке ви будете класти рибу.
КРОК 3
Запаніруйте кожну рибку спершу в яйці, потім у борошні, а потім у сухарях. Покладіть на деко та запікайте 20-25 хвилин у розігрітій до 200 градусів духовці. Подаємо рибку з улюбленим соусом.