Щорічно 15 травня святкують Міжнародний день сім’ї, і до цієї важливої події у Вінниці заплановано спортивно-розважальний захід під назвою «Сильні, вільні та спортивні». Як повідомляє міська рада, до участі запрошують багатодітні родини Вінницької громади.

Захід відбудеться на стадіоні Центрального парку імені М. Леонтовича. Учасників очікують спортивні вікторини, конкурси, розваги, ігри та естафети, а також подарунки.

«Займатися спортом корисно як для фізичного, так і для ментального здоров’я. Тому разом із партнерами запрошуємо багатодітні родини громади взяти участь у спортивних активностях. Розуміємо, що у такий непростий для нашої країни час не всі родини зможуть взяти участь у повному складі. Тато або мама можуть бути на фронті. Тому в команді з дітьми можуть бути тітка або дядько, хрещені батьки, старші сестра або брат. Ми будемо раді бачити кожного, бо ми всі – одна велика родина! Все буде Україна!» – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Реєстрація для участі в заході триває до 12:00 13 травня за посиланням. Інформація про час проведення активностей буде надіслана після успішної реєстрації. Участь в ініціативі зможуть взяти близько 60 заздалегідь зареєстрованих учасників.

Координаторка заходу та контактна особа – Оксана Володимирівна Павлюк, з якою можна зв’язатися за номером 50-86-92.

У випадку повітряної тривоги учасники та глядачі можуть знайти укриття у найближчих місцях.

Попередня публікаціяБійця з Вінниччини нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня
Наступна публікаціяВінничан запрошують на вечір пам’яті та відкриття фотовиставки загиблого поета-воїна