У Вінниці видають допомогу багатодітним родинам, які перебувають на обліку у департаменті соціальної політики міської ради. Сьогодні, 5 жовтня, перша сотня сімей отримає по 50 кг борошна з матеріального резерву Вінницької міської територіальної громади. Загалом фахівці департаменту соцполітики планують видати гуманітарну допомогу 974 багатодітним родинам.

У зв’язку з тим, що продовжується дія воєнного стану, департамент соціальної політики пропрацював доручення Вінницького міського голови – підтримати багатодітні сім’ї, які перебувають на обліку у департаменті соцполітики і є членами Вінницької міської територіальної громади.

Наразі у громаді є близько 3 тисяч сімей, у яких троє і більше дітей, розповідає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

“Така підтримка борошном надається тим багатодітним сім’ям, в кого троє і більше дітей і вони перебувають на обліку і отримують пільгу на житлово-комунальні послуги. Тобто та категорія, у якого виходить пільга відповідно до доходів. На сьогодні ми маємо охопити 974 таких сім’ї. Всі вони отримають по 50 кілограм борошна”, – розповідає Валентина Войткова.

До тих, хто може отримати 50 кілограмів борошна, телефонують працівники департаменту соцполітики і запрошують за адресою вул. Соборна, 68 отримати гуманітарну допомогу. Її роздають з 10:00 до 16:00 години.

“Борошно придбано за бюджетні кошти – це продовольство з матеріального резерву Вінницької міської територіальної громади. Зараз, в період, коли підвищуються ціни, – це досить суттєва підтримка для багатодітних сімей”, – додає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Серед сімей, які сьогодні отримали 50 кілограмів муки, і Лідія Кричківська. У неї 4 дітей та 4 онуків.

“Ми дуже дякуємо за таку підтримку і допомогу. Вдячні нашій владі, яка постійно піклується про людей. Наразі така допомога вкрай необхідна”, – говорить Лідія Кричківська.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині обговорили надання якісної реабілітації військовим та налагодження сучасного протезування
Наступна публікаціяУ Вінниці металеві плити з іменами загиблих у Другій світовій перенесуть з центру на Меморіал Визволення