Шукаєте простий і смачний рецепт гарніру або навіть самостійної страви? Тоді цей рецепт печеної капусти “стейк” саме для вас! Він не тільки смачний, але і оригінальний, ідеально підійде як додаток до будь-якого обіду або вечері.
Інгредієнти на 3 порції:
- 1 шт. (1 кг 200 г) капуста
- 3-4 ст. л. оливкової олії
- Сіль до свого смаку
- Спеції на смак: коріандр, суміш перців, сухий часник, копчена паприка
Інструкція з приготування:
Наріжте капусту на шматочки товщиною приблизно 2 см.
Розкладіть на покритті для випічки пергаменту і утворіть “стейки” з капусти.
Підготуйте маринад, змішавши оливкову олію з сіллю та обраними спеціями.
За допомогою кулінарного пензлика змастіть маринадом кожен “стейк” з капусти.
Випікайте в духовці при температурі 170-180 градусів протягом 20 хвилин.
Цей простий і смачний рецепт печеної капусти “стейк” стане чудовим доповненням до вашого столу. Спробуйте його ще сьогодні і насолоджуйтеся неперевершеним смаком! Смачного!