Нацгвардійці подякували вінничанам за FPV-дрони: Вибухове відео

Бійці бригади «Червона Калина» надіслали відеоподяку ГО «Ми – Вінничани» та особисто Валерію Коровію і Миколі Кучеру за FPV-дрони. На відео крім подяки є відео від наших захисників, як працюють пілоти FPV та знищують техніку противника.

«Дякуємо за постійну та потужну підтримку у передачі FPV-дронів громадському об’єднанню Ми – Вінничани, Зернопродукт МХПВалерій Коровій і Микола Кучер.

Пілоти бригади “Червона Калина” цілодобово знищують ворога і не дають жодного шансу живій силі та техніці противника», – кажуть наші хоробрі захисники.

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації, очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в минулому році ГО “Ми-Вінничани” разом з партнерами придбали і передали техніки та обладнання на фронт більш ніж на 12 мільйонів гривень.

Попередня публікаціяПерше місце: Вінниччина в лідерах за податками на доходи та нерухомість
Наступна публікаціяУ Вінниці родинам загиблих бійців вручили державні нагороди