У Вінниці діє реабілітаційний центр під назвою «Genesis», який був започаткований завдяки перемозі у конкурсі “Час діяти, Україно” минулого року.

«Одним з пріоритетних напрямів цьогоріч є реінтеграція та реабілітація ветеранів. І ми готові надихнути вас прикладом проєкту «Реабілітаційний центр «Genesis», який став переможцем минулого року», – розповідають в БФ «МХП – Громаді».

Цей центр був створений з метою надання допомоги ветеранам. На його базі працює група медичних фахівців, психологів та психотерапевтів, які спеціалізуються на допомозі пораненим військовим та ветеранам з хронічними та фантомними болями, що виникають внаслідок ампутацій та складних бойових травм.

Благодійний фонд “МХП-Громада” виділив майже 100 000 гривень на облаштування реабілітаційного центру у рамках конкурсу “Час діяти, Україно”. За ці кошти команда проєкту придбала медичне обладнання та меблі, такі як масажні кушетки, тренажери та м’яку підлогу.

У цьому закладі наші герої отримують відновлювальні процедури за методиками сучасних європейських та американських технологій лікування хронічного та фантомного болю. Крім того, медичні працівники та психологи надають підтримку і членам їхніх родин.

В реабілітаційному центрі доступні послуги:
  • Хіропрактика
  • Дзеркальна терапія
  • Фізіотерапія
  • Терапія віртуальної реальності
  • Поведінкова терапія
  • Психологічна підтримка

“Кожен з нас може знайти своє місце в історії своєї країни, захищати, лікувати, реалізовувати важливі проєкти”, – зазначається у повідомленні фонду.

Не питайте «Хто це має зробити?» – питайте «Як я можу це зробити?» І подавайте заявку на конкурс соціальних ініціатив #Час_діяти_Україно»: https://timetoact.com.ua/

Дізнатись більше про роботу реабілітаційного центру «Genesis» можна за посиланням тут.

Попередня публікаціяВосьмеро захисників та захисниць віддали своє життя за Батьківщину
Наступна публікаціяРосійська православна церква — інструмент режиму тоталітарного кремля: Лариса Білозір про резолюцію ПАРЄ