Нагорода за Героїзм: Військовослужбовця Юрія Попадюка нагородили орденом “За мужність”

Вінничанина Юрія Попадюка нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У лавах 71-ї окремої єгерської бригади Добровольчого спілкування України (ДШВ) стоїть захисник, який демонструє відвагу та відданість у боротьбі проти російської агресії. Починаючи з березня 2023 року, цей мужній воїн відповідально виконує свої обов’язки на фронті, активно захищаючи Донецький напрямок.

За даними пресслужби 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ Збройних Сил України, наприкінці березня цього року Юрій виявився у ролі вправного командира штурмової групи, яка атакувала ворожі позиції. Він особисто керував вогнем кулемета, неймовірно майстерно знищуючи ворожих піхотинців та забезпечуючи успішне розгортання свого підрозділу на призначених позиціях. Попри те, що під час бою отримав поранення, Юрій продовжував керувати діями своїх соратників, не втрачаючи бойового духу.

За виявлений героїзм у протистоянні ворогу та успішне виконання бойових завдань, молодший сержант Юрій Попадюк був нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Цю державну нагороду вручив Головнокомандувач Збройних Сил України, генерал-полковник Олександр Сирський, визнавши відвагу та самопожертву воїна у захисті Батьківщини.

Попередня публікаціяЯка каша знижує рівень цукру в крові
Наступна публікаціяПідбірка пам’яток, які варто відвідати у Вінниці