Учні ліцею №1 передали військовим дрони та РЕБ

12 квітня студентське самоврядування та педагогічний колектив ліцею №1 здійснили новий крок у підтримці українських військових. Разом з учнями, вони передали 5 дронів та засіб радіоелектронної боротьби. Гроші на ці покупки були зібрані під час весняної благодійної акції, яка відбулася в школі. Про це повідомили на сайті міської ради.

Людмила Пясецька, заступниця директора з виховної роботи, розповіла:

“Це вже не наш перший внесок. Недавно ми організували шкільний ярмарок, під час якого зібрали 154 тисячі гривень. Ми зв’язалися з волонтерами, виявили потреби військових та здійснили покупку”.

Обладнання, яке отримали, незабаром буде використовуватися на фронті у Херсонському та Донецькому напрямках. Леся Ревацька, волонтерка і співзасновниця Волонтерського центру Луки-Мелешківської громади, підкреслила важливість такої допомоги для військових.

Оксана Яценко, директорка департаменту освіти Вінницької міської ради, наголосила, що подібні заходи продовжуються в освітніх закладах громади, щоб підтримати національних захисників.

Попередня публікаціяВінничан запрошують на майстер-клас із соломоплетіння
Наступна публікаціяСпівпраця волонтерів та благодійників: З Могилів –Подільського відправились чергові вантажі для військових