Про чергову передачу до якої долучився Кондитерський дім «Вацак», розповів на своїй фейсбук сторінці народний депутат Геннадій Вацак.

Яскравий досвід співпраці та невпинності і невтомності у закритті потреб військових демонструють в Могилів-Подільській громаді.

«Оперативно зібрали ще одну посилочку на фронт. Все, що просили бійці. Амуніція, маскувальні сітки, мазі, енергетичні батончики та імбирно-лимонна суміш.

Дякую ГО “Патріот України” та Inga Scherbakova за батончики та імбирний чай, Альоні Рак за цілющі мазі, педагогічному та учнівському колективу Могилів-Подільського ліцею 3 за дві маскувальні сітки, а ще Максим Вострохов за РПС.

Одразу розпочали виконання наступних замовлень. Разом можемо більше», – йдеться в дописі нардепа.

Також уже за кілька хвилин на його сторінці з’явилась подяка від волонтерів ГО «ВІДРОДЖЕННЯ-ЮА».

«Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам Кондитерському Дому “Вацак” за безмежну підтримку діяльності волонтерів Громадська організація “Відродження – ЮА”.

В цей складний час, ви допомагаєте нашій команді підтримувати мораль та бойовий дух незламних українських військових. Ваші смаколики стають джерелом радості та комфорту для наших захисників і захисниць на передовій.

Друзі, Геннадій Вацак, Тетяна Фоменко, Валерій Твердохліб, колектив #КД_Вацак, ваша співпраця для нас надзвичайно важлива. Разом ми зможемо подолати будь-які перешкоди та перемогти ворога.

З повагою – колектив ГО «ВІДРОДЖЕННЯ-ЮА», – зазначають волонтери.

Днями ми також розповідали, про відправлення важливого вантажу з Могилів-Подільського: РЕБ, двигун до УАЗ, генератори та смаколики: Чергову допомогу військовим зібрали у Могилів – Подільському

 

Попередня публікаціяУчні ліцею №1 передали військовим дрони та РЕБ
Наступна публікаціяВінницька музична школа №1 запрошує на концерт “З музикою в серці”