Вінницька музична школа №1 запрошує на концерт “З музикою в серці”

У Вінниці відзначають 90-річчя Вінницької дитячої музичної школи № 1 з проведенням звітного концерту “З музикою в серці”. Це кінцевий захід у серії подій, присвячених відзначенню цієї особливої дати. О 17:00 у великому залі Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М. Д. Леонтовича прозвучать 31 номер концерту, участь у якому візьмуть 14 творчих колективів та солісти. Загалом у події візьмуть участь близько 300 музикантів, включаючи випускників школи. Концерт буде проведений на підтримку Збройних Сил України. Вхід на захід вільний.

За словами директорки школи Тетяни Бурдейної-Публіки, викладацький колектив завжди намагається надихати та розвивати духовний та професійний потенціал своїх учнів. Вона зауважила, що школа вже давно стала важливим центром для культурного розвитку міста та зберігає свої традиції з найкращих сил.

Також директорка підкреслила, що за 90 років існування школа виховала велику кількість талановитих митців і завжди була пишністю міста. Вона відзначила велике значення підтримки випускників та вдячності їм за те, що вони завжди залишалися вірними своїй школі та місту.

У випадку оголошення повітряної тривоги під час заходу, концерт буде призупинений, і всі присутні будуть направлені в найближче укриття.

Попередня публікаціяСпівпраця волонтерів та благодійників: З Могилів –Подільського відправились чергові вантажі для військових
Наступна публікаціяПрогноз погоди у Вінниці на вівторок