Уже 20 квітня столиця українських вузькоколійок запрошує гостей із різних куточків України на 15-й ретро-тур Гайворонською вузькоколійкою.

«З метою урізноманітнення програми туристичних поїздок та організації належного догляду задля збереження наших унікальних паровозів у справному технічному стані, ми вирішили провести експеримент й організувати тепловозний ретро-тур з вантажо-пасажирським поїздом. Цього разу маршрут поїздки складе 50 км: Гайворон — Бершадь і зворотно. У складі поїзда: легенда вузькоколійних залізниць — магістральний тепловоз серії ТУ2 (1950-х років побудови), 4 пасажирські вагони серії ПВ-40, 3 вантажні платформи та вагон-цистерна.
Традиційно, на учасників мандрівки чекатимуть культурно-мистецькі заходи, благодійний ярмарок зі збором коштів на ЗСУ на ст. Гайворон та Бершадь, традиційний гарячий обід на березі мальовничого Південного Бугу та багато іншого», – зазначено у повідомленні .

Квитки на ретро-поїзд можна придбати через мобільний додаток Укрзалізниці, на їхньому веб-сайті, через чат-ботів або в касах вокзалів. Шукайте поїзди під номерами 961 (Гайворон – Бершадь) та 962 (Бершадь – Гайворон).

Вартість квитків на один напрямок становить 135 гривень для дорослих та 102 гривні для дітей до 14 років.

Для зручності учасників, організовано курсування безпересадкових вагонів з Києва і Львова до Гайворона та назад. Поїзди з Києва і Львова відправлятимуться ввечері 19 квітня, а з Гайворона – ввечері 20 квітня. Квитки на трансфер також можна придбати на офіційних веб-ресурсах Укрзалізниці.

За більш детальною інформацією можна звертатися в особисті повідомлення або за електронною поштою: haivoron.express@gmail.com.

Попередня публікаціяПам’ятну дошку на честь загиблого Героя відкрили на Вінниччині
Наступна публікаціяУ Вінниці організували навчання з самооборони для студентів і молоді