Головними героями документального фільму «Заміновані вірністю» є військовослужбовці 24 ОШБ «Айдар» Світлана, Сергій та пес Баді. Фронтова вівчарка Баді — провідник в історії її бойових побратимів — перших добровольців. У фільмі її сліди вестимуть глядача несподіваними стежками різних людських доль, що назавжди поєднані спільним болем та без вороття заміновані війною.

«4 квітня відзначають Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки. І як чудово складаються неочікувані зустрічі в цей час. Ми саме на днях познайомились з військовослужбовцями 24 ОШБ “Айдар” Світланою та Сергієм. Саме вони і їхня собака Баді є головними героями документального фільму «Заміновані вірністю», – розповідають організатори з мистецького простору ПІЧ.

На показі будуть присутні волонтери та господарі Баді, Вікторія Войтко та Володимир Бевз, а також і сама головна героїня.

Коли: 10 квітня, середа, о 18:30

Де: Вінниця, культурний простір “ПІЧ”, вул. Сковороди 25 (колишня пушкіна)

Вартість: 100 грн (100% коштів будуть спрямовані на потреби підрозділу, в якому служать Світлана та Сергій)

Квитки: https://eventmate.app/…/06777536-1637-4d3c-a388…

Для військовослужбовців, ветеранів та сімей загиблих воїнів вхід безкоштовний.

Попередня публікаціяПрокуратура Вінниччини ініціювала укладання охоронного договору для захисту пам’ятки культурної спадщини XVIII ст – дерев’яної церкви в Іллінцях
Наступна публікаціяВінницька лікарня швидкої допомоги отримала інноваційний реанімаційний пристрій