Вінницька міська клінічна лікарня швидкої допомоги отримала важливе інноваційне обладнання – коштовний портативний автономний прилад, який забезпечує якісний непрямий масаж серця з постійною частотою та глибиною компресій EASY PULSE для ефективної дефібриляції. Цей пристрій був переданий Вінницькій лікарні народним депутатом України від ВО “Батьківщина” Олегом Мейдичем та його колегою Валерієм Дубілем.

“Портативний автоматичний пристрій непрямого масажу серця є інноваційним обладнанням зі Швейцарії”, – пояснив медичний директор Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко. “Він забезпечує високу ефективність масажу, рівномірний розподіл компресій по периметру грудної клітини. Його особливість полягає у постійній частоті – 100 компресій в хвилину та можливості роботи з циклом 30:2 протягом 45 хвилин автономної роботи. Цей пристрій може замінити роботу одного медичного працівника. Ми щиро вдячні за таку допомогу”.

Крім того, Олег Мейдич та Валерій Дубіль передали різні вироби медичного призначення у Вінницьку обласну лікарню ім. М.І. Пирогова, Погребищанську центральну районну лікарню та Оратівську центральну районну лікарню.

Читайте також:

Зупинити розпродаж сільськогосподарських земель до кінця війни вимагають у партії “Батьківщина”
Вінницький нардеп пояснив чому не голосував за посилення мобілізації

Попередня публікація«Заміновані вірністю»: Вінничан запрошують на незвичайний кінопоказ у ПІЧі
Наступна публікаціяГороскоп для усіх знаків зодіаку на суботу, 6 квітня