У Вінницькому терцентрі відзначили День гумору

У Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування відбувся святковий захід до Дня гумору, де підопічні вразили виступами. Про це повідомляє міська рада.

Учасники, серед яких були хористи і актори, представили гуморески, співали народні пісні та розігрували сценки. Терцентр готувався до цього заходу протягом декількох тижнів, де навіть були представлені авторські жартівливі твори.

«Добрий гумор завжди підтримує, навіть у скрутні часи. Сміх від душі навіть лікує. Тому ми вирішили влаштувати такий захід, щоб порадувати підопічних та гостей. Наш Терцентр дуже багато робить для військових. Наприклад, ми постійно плетемо сітки в актовому залі закладу. Тому після репетицій і подеколи навіть під час, підопічні долучалися до сіткоплетіння», – зазначає завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Ганна Ковбенко.

Одна з тих, хто долучився до Дня гумору — пані Марія. Вона – хористка ансамблю Терцентру.

«Гумор відволікає від страшного. У мене, наприклад, син на фронті. Якщо він буде знати, що я дуже страждаю, то йому буде ще складніше. А він має бути спокійним та врівноваженим, бо служить сапером. Коли син телефонує, то одразу відчуває, який у мене настрій. Тому я намагаюся завжди бути веселою, наскільки це можливо», – говорить пані Марія.

Щоб отримати більше інформації або записатися до центру, телефонуйте за номером 67-05-90 або за адресою вул. Соборна, 50.

Попередня публікація“Хлопці нарізають яблука, дівчата ліплять пиріжки”: На Вінниччині діти випікають для ЗСУ
Наступна публікаціяNASA планує вперше вирощувати сільгоспкультури на Місяці