Козацький табір на озері: активний відпочинок для дітей під Вінницею

На території відпочинку “Зачароване озеро”, поблизу міста Вінниця, відбувся п’ятиденний Козацький табір для дітей. Програма відпочинку включала різноманітні заходи, такі як катання на квадроциклах, стрільба з лука, спортивні ігри та навчання надання домедичної допомоги. Це лише частина того, що навчали дітей під час цього табору.

У заході взяли участь 21 дитина у віці від семи до 15 років. Для них це була велика можливість активно відпочити та спілкуватися з однолітками.

Одна з матерів учасника табору, Юлія, поділилася: “Мій син вже вчетверте відвідує цей табір. Починали ми з шести років. Це дуже класна можливість гарно провести час, активно, не сидіти вдома. Вдячна організаторам табору за таку можливість”.

Табори проводяться вже третій рік поспіль, і кожного разу вони пропонують різні програми та інструкторів. Вартість участі у такому таборі складає 8400 гривень. Цього разу діти захисників мали змогу відпочити в таборі. Громадська організація “Ми – Вінничани” компенсувала 50% вартості для 18 дітей, батьки яких перебувають на війні.

Сергій Кудлаєнко, керівник Вінницького міського осередку ГО “Ми – Вінничани”, зазначив: “Сьогодні наше завдання об’єднуватись, об’єднувати наших дітей, згуртовуватись навколо цієї агресії, яка діє проти нас. Те, що ми сьогодні дали можливість нашим діткам відпочити. Отримати навички бойових мистецтв та володіння зброєю – це дуже важливо. Нехай їм ніколи не доведеться захищатись, але неодмінно потрібно вміти це робити”.

  

Попередня публікаціяБюджетний рецепт пиріжків з рисом, яйцем та сиром
Наступна публікаціяВтілення мрії Героя: у Немирові відкрили студію звукозапису для обдарованих дітей