У Немирові з’явилася студія звукозапису для талановитих дітей, що стала втіленням мрії прикордонника Олександра Бевза. Його мати, Лариса Зозуля, відтепер втілює його найбільшу мрію, повідомляють 20 хвилин.

фото 20 хвилин
фото 20 хвилин

Олександр Бевз, який загинув на Донеччині, захищаючи Україну, завжди мріяв про музику. У день його народження в Немирові відкрили студію звукозапису для обдарованих дітей, яку облаштувала його мати. Олександр вже з дитинства виявляв зацікавленість у музиці і мріяв стати відомим музикантом і діджеєм. Він писав музику у стилі техно та публікував свої твори під псевдонімом «ALEBE».

Навіть під час війни, Олександр не забував про свої музичні мрії. У окопах він писав музику і мріяв про успішні виступи на музичних фестивалях. Згідно з словами матері, син мріяв відкрити власну студію звукозапису і збирати стадіони.

Після смерті сина, мати вирішила здійснити його мрію. У день народження Олександра вона відкрила студію звукозапису “ALEBE” в Ліцеї № 2 міста Немирова. Цей крок дозволить обдарованим дітям розвивати свій музичний талант та продовжувати спадщину Олександра Бевза.

 

Попередня публікаціяКозацький табір на озері: активний відпочинок для дітей під Вінницею
Наступна публікаціяВінницькі пластуни запрошують на День Першої Пластової Присяги