На Вінниччині стартував прийом заявок на престижну відзнаку для медиків

У Вінницькій області розпочався прийом заявок для отримання відзнаки «Орден Святого Пантелеймона», ініційованої Регіональною радою за високі стандарти професіоналізму та активну громадську діяльність в медичній сфері. Особливий акцент робиться на виявлення виняткових досягнень у галузі охорони здоров’я, а також благодійної й громадської роботи.

Голова Вінницької Регіональної Ради Тетяна Бондаренко зауважила, що цього року вручення відзнаки буде проводитися у двох категоріях: для цивільних та військових медиків. Кандидатам рекомендують мати високий рівень духовності, порядність, гуманність та милосердя, проактивність і ініціативність, а також професійний і особистий розвиток.

Участь у конкурсі передбачає відповідність усім критеріям відбору, а також надання відеоролика (до 5 хвилин) та презентації номінанта. Тетяна Бондаренко висловила переконання, що Вінниччина традиційно володіє гідними кандидатами, і цього року не буде винятком.

Кандидатів визначатимуть у двох номінаціях: “За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором” серед цивільних медиків і військових медиків.

Право пропозицій на присудження відзнаки мають громадські організації у сфері охорони здоров’я, об’єднання пацієнтів, церкви та релігійні організації, заклади охорони здоров’я різних форм власності, фізичні особи, наукові установи, благодійні фонди, а також органи державної влади та місцевого самоврядування.

Пакет документів для участі в конкурсі включає опис професійних досягнень та громадської діяльності з визначенням відповідності критеріям у формі презентації (pptx або pdf) та відеоролика про кандидата (avi або mp4), який рекомендується до 5 хвилин. Крім того, до пакету включаються заява кандидата про згоду брати участь у конкурсі на присудження відзнаки у поточному році, а також згода на збір та обробку персональних даних. Термін подання документів – до 22 березня, електронна адреса для надсилання – orden.panteleimon.vinnytsia@gmail.com.

Попередня публікаціяВінничанка розповіла рецепт каші “Зозуля”, яку внесли до переліку нематеріальної спадщини
Наступна публікаціяВінницький ветеран побив свій рекорд, пробігши Токійський марафон 2024